TOKAT / REŞADİYE - Atatürk Ortaokulu

May

Gençlik Haftası kapsamında İlçemizde düzenlenen Bocce turnuvasında öğrencilerimiz birincilik ve ikincilik kupasını okulumuza kazandırmışlardır. Bize bu sevinci yaşatan Betül DAĞ ve Nazile Nur AYYILDIZ öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

REŞADİYE ATATÜRK ORTAOKULU OLARAK ABİDE SINAVINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Canan GÜLDEN ŞAHİN ve öğrencilerinin yürüttüğü "Let Me Know You" adlı eTwinning projesi başarıyla tamamlanmıştır.Proje 10 Türk,8 Yabancı olmak üzere 18 okul ile birlikte yürütülmüştür.Öğrencilerimize bu başarılarından dolayı katılım sertifikaları ve ödülleri verilmiştir.Projeyi gerçekleştiren öğretmenimiz Canan GÜLDEN ŞAHİN ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ŞUBAT 2024 ETKİNLİKLERİ

Mrt

Okulumuz, afet ve acil durum hazırlığı kapsamında 05/03/2024 tarihinde saat 14:45'de deprem tatbikatı gerçekleştirildi. 430 öğrenci ve 21 personelin katılımıyla düzenlenen tatbikatta, deprem  gibi acil durumlar karşısında nasıl hareket edileceği uygulamalı olarak öğrenildi.

İlk siren sesinin duyulmasıyla birlikte, öğrenciler anında eğitimde öğrendikleri "çök, kapandı tutun" hareketlerini uygulayarak masalarının altına sığındılar. Depremin geçtiğini belirten ikinci siren sesiyle birlikte öğrenciler, sakin bir şekilde okulu terk etmek üzere tahliye edildi.

2023-2024 1. Dönem Karne Töreni Yapıldı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Karne töreni yapıldı. Okul Müdürümüz Erca ASLAN'ın konuşmasıyla tören başladı.Törende öğrencilerimize karne ve belgeleri  verildi.  Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Değerli ÖĞretmenlerimiz Mustafa ÇAKIR,Ahmet ŞAHİN,Güngör ERDEM, Rüstem ŞİRİN ve Dursun DEMİRKOL öğrencilerimiz ile söyleşi yaptılar.Öğetmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

12.01.2024 Tarihinde Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 9 askerimiz için saygı duruşunda bulunduk.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Canan GÜLDEN ŞAHİN tarafından yürütülmekte olan ‘’Let Me Know You ‘’ adlı eTwinning projemiz kapsamında projede yer alan öğrencilerimiz öğrendikleri web 2.0 araçları ile logo ve poster tasarladılar.Tasarımlarını okulumuz eTwinning köşesinde sergilediler ve eTwinning platformu hakkında  diğer öğrencilerle bilgi paylaşımı yaptılar.Öğrencilerimizin logo ve poster tasarımları arasından yapılan ankete göre en çok beğenilen çalışmalar  belirlendi.Seçilen poster ve logo çalışmaları diğer proje ortaklarının kazanan çalışmaları ile yapılacak olan ankete katılarak okulumuzu temsil edecektir.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

10 Türk ortak ve 8 yabancı ortaklı toplam 180 öğrencinin  yer aldığı “LET ME KNOW YOU” isimli eTwinning Projemiz İngilizce Ögretmeni Canan GÜLDEN ŞAHİN tarafından yürütülecektir.

ÇÖK-KAPAN-TUTUN VE TAHLİYE TATBİKATI

20 Aralık 1942 Niksar-Erbaa Depreminin yıl dönümü tarihi olan 20 Aralık 2023 tarihinde Tokat Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu'nun talimatları doğrultusunda, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından haftalık program planlanmıştı. Bu program kapsamında, 19.12.2023 Salı günü saat 11.30' da Reşadiye Atatürk Ortaokulnda  ÇÖK-KAPAN-TUTUN ve tahliye tatbikatımızı yaptık.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA BU AYKİ ÇALIŞMALARIMIZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİMİZ EBRU YALÇIN İNEL TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ. SEVİMLİ KELEBEKLER SINIFI (SABAH GRUBU )VELİ KATILIMIYLA RENKLİ ÇİZMELER HİKAYESİNİ VELİMİZ KEMAL İNEL OKUDU.HİKAYEDE GEÇEN POSTA KUTUSU,YUVA VE SU KABIYLA İLGİLİ KARTLAR HAZIRLANDI VE PANOYA ASILDI DAHA SONRA ÇOCUKLAR SEVİMLİ ÇİZMELER TASARLADI

Ara

Atatürk Ortaokulu 8-E Sınıfı "12-18 Aralık “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemine dikkat çektiler. Öğrenciler aileleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekleri arkadaşları ile paylaştı. Emeği geçen veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

"24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle Reşadiye Atatürk Ortaokulu tarafından Reşadiye Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen programa Reşadiye Kaymakamı Ahmet Tan, Belediye Başkanımız Mustafa Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Bolat ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Proğram saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, protokol tarafından günün anlam ve belirten konuşmalar ve çeşitli etkinlikler ile devam etti.

Programın son bölümünde ise, emekli ve çalışan öğretmenler onuruna verilen yemek programı ile sonlandırıldı.Hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim .